calvay housing association - Grant Murray Website

Go to content

Main menu:

calvay housing association

projects > commercial
 


Having been the architects that realized the Calvay Centre several years earlier, when the former nursery element in this building became vacant, Grant Murray were approached by the client to develop proposals for the Association's new offices.

Incorporating a substantial side extension , the proposals  utilise significant open plan areas as well as extensive frameless glass partitions, to maximise daylight & aspect onto both the adjoining park & the existing central courtyard.  Sun pipes have been used extensively throughout the floor plan & the thermal performance of the existing centre has also been improved significantly. To the front elevation, new overcladding, signage & feature lighting have completely transformed the visual appearance of the existing Centre & created a positive local landmark.

 


project: extension & conversion of former nursery to form association's new offices
client: calvay housing association ltd.
cost: £550,000
location: calvay centre, calvay road, barlanark
architect: curtis hold
completion date: april 2014

 

projects I commercial I calvay housing association

 
 
Back to content | Back to main menu