the barn - Grant Murray Website

Go to content

Main menu:

the barn

projects > residential > rural
 


Located on Dalmusternock Farm, Fenwick, the project grants a new lease of life to a derelict byre structure. The design solution endeavours to improve the aesthetic of the existing byre and introduces a contemporary design through the new extension, which cantilevers over the adjacent burn. This offers a unique feature to the design whilst at the same time integrates the new dwelling into the natural landscape. The nearby watercourse is captured through feature glazing within the new living space offering spectacular views. Indeed the proposals sought out to enhance the property with a high standard modern specification, without compromising on the overall quality and heritage of the surrounding environment.

 


project: conversion of existing byre to form new private dwelling
client: private couple
cost: undisclosed
location: dalmusternock farm, fenwick
architect: mark smith
completion date: february 2014

 

projects I residential I rural I the barn

 
 
Back to content | Back to main menu